En daglig verksamhet med människan i centrum       ♥       Samarbete med Borås stad enligt valfrihetslagen (LOV)       ♥       Kontakta oss för personlig service på info@sandahem.se
Utvald bild jobba hos Sanda 2

Inriktningar

Café

Här har vi ett stort kök med en härlig miljö att utöva vår kreativitet i. Vi bakar bröd, kakor och mycket annat. Här bakar vi tillsammans och använder gärna mycket glädje och kärlek i degen! Vi tar emot beställningar från företag i närområdet och levererar mackor och lättare frukostar. Dessutom tar vi gärna en fika tillsammans också! I köket finns allt vi behöver för verksamheten.   

I anslutning till köket finns ett allrum, där vi skapat en lugn och harmonisk miljö för att sitta och fika eller bara relaxa en stund. Även vårt lunchrum finns i denna avdelning, där vi också startar upp arbetsdagarna och planerar våra aktiviteter. På en stor whiteboard har vi vårt schema och arbetar med bild-stöd och färger.  

Skaparrum

Att skapa är något många tycker om. Vi använder oss av olika material och tar gärna naturen till hjälp! Alla idéer välkomnas och ingenting är omöjligt. Vi testar och lyckas och kanske misslyckas ibland, men det viktigaste är att vi vågar prova. Vi syr, stickar, broderar och virkar saker som vi sedan säljer i vår butik, via sociala kanaler och under ”öppet hus”. Här finns det också utrymme för att måla i olja, akryl, akvarell mm.

Snickarrum

Här skapas och praktiseras lite lättare snickeri som fågelholkar, skärbrädor, pallar och annat roligt. Här restaurerar vi också möbler etc. Vi demonterar  även teknikprylar för att främja vårt miljötänk. 

Mediarum

I det här rummet skapar vi musik och film. Vi jobbar också med foto och redigering till olika projekt som till exempel Sandabladet. Härifrån jobbar du med social media bla. med auktion av egentillverkade saker, kläder och prylar från vår second hand butik mm.

 

Sinnesrum

Här finner du ro i det fantastiska ”Änglarummet”. Här väljer du musik som ger dig en harmonisk känsla.

Motionsplanering 

På Sanda Hem gillar vi att röra på oss tillsammans! Vi bildar så kallade promenadgrupper/walk & talk, rörelsegympa, yoga och pulshöjande träning till musik. 

Taktil massage

Här erbjuds härlig taktil massage av vår certifierade terapeut.

Stäng meny