En daglig verksamhet med människan i centrum       ♥       Samarbete med Borås stad enligt valfrihetslagen (LOV)       ♥       Kontakta oss för personlig service på info@sandahem.se
Utvald bild jobba hos Sanda 2

Jobba hos oss

Vid rekrytering av personal ställer Sanda Hem krav på minst gymnasieutbildning med inriktning mot omvårdnadsprogram eller undersköterskeutbildning. Verksamheten ställer också krav på att personalen ska ha erfarenhet av arbete med den målgrupp de ska arbeta med. Respektive våning har sin egen personalgrupp.

Sanda Hems ledning strävar alltid efter att ha en god och professionell dialog med personalen samt kommer alltid att vilja ”se olika” men också det som vi vill se lika- att anställda på avdelningarna arbetar mot samma mål utifrån individ- och mångfaldsperspektivet, men också utifrån vår gemensamma värdegrund – att vi behandlar varandra med respekt och ser allas likas värde, i praktiken.

Vi tror att en stark värdegrund skapar en bas där förtroendet är som en gräsrot som kan börja växa när det vattnas. Förtroende är på så sätt också en färskvara där man inför varje arbetspass intar ett professionellt förhållningssätt och på sätt bidrar till att tilliten och glädjen på verksamheten förstärks. 

Sanda Hem vill skapa goda arbetsförhållanden och tar fullt arbetsgivaransvar. Sanda hem är med i arbetsgivarorganisationen KFO.

 

Sök jobb här!

Vi anställer löpande, välkommen med din intresseanmälan!

På den dagliga verksamheten  

Vi söker dig som är stödpedagog/socialpedagog alternativt undersköterska med kunskap och erfarenhet av autism, ADHD, neuropsykiatriska funktionshinder NPF och liknande. Personlig lämplighet prioriteras.

Stäng meny